Bekijk Suit up Now – Horecakleding

Collectie-CasualAl een lange tijd wilde ik veranderingen aanbrengen binnen mijn restaurant. Zo wilde ik nieuwe bedrijfskleding aanschaffen en wilde ik nieuw apparatuur voor in de keuken. Het is niet gratis, maar afgelopen maand kwam ik een professioneel bedrijf tegen wat erg voordelig is. Het bedrijf heeft Suit up Now. Het bedrijf levert horecakleding en kleding voor hotels. Alles word opmaat gemaakt, wat ervoor zorgt dat alles er strak uitziet. Op de website zocht ik onder categorie: Suit up Now – Horecakleding. Daar stat precies uitlegt wat het bedrijf doet en hoe de werkwijze is. 

Afspraak gemaaktCollectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding

Telefonisch had ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt bij mij op locatie. Tijdens de afspraak had ik al mijn wensen papier gezet en overgebracht aan Suit up Now. Met eigen ideeën erbij hebben ze iets heel moois gemaakt. Omdat de offerte er goed uitzag besloot ik om akkoord te geven. Daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Het bedrijf leverde namelijk binnen 3 weken al de horecakleding. Sneller dan verwacht, maar dat vond ik helemaal niet erg. Al het personeel is erg blij met de nieuwe kleren. Het past perfect en dan loop je er toch anders bij! Het is daarom ook echt een aanrader om bij Suit up Now – Horecakleding aan te schaffen. Ze beschikken over alles wat je als horecaondernemers wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer?