Bij Maxilia laat ik mijn glazen bedrukken

Het was op een maandagmorgen dat ik een opdracht kreeg van mijn baas om nieuwe glazen te bestellen, met het logo van de kroeg er op. Afgelopen weekend zijn er namelijk wat glazen stuk gevallen, en is het ook tijd voor nieuwe glazen. De glazen waren van een hoge kwaliteit en gingen ontzettend lang goed mee. pennen-bedrukken-bij-maxiliaHet logo ging er niet af bij het wassen en bleef altijd stralen op het glas. Dit hebben we te danken aan Maxilia. Ze leveren de beste producten voor een scherpe prijs. Hier hebben we namelijk ook onze vorige glazen bedrukt. Over het resultaat ervan waren we zeer te spreken. Daarom willen we de samenwerkingmet MaxIlia voortzetten.

Contact

Om toch meer informatie te krijgen over de opdracht die ik bij ze wil indienen, wil ik een van de medewerkers spreken. Ik wil namelijk een precies aantal zelf bestellen, omdat als ik een standaard aantal bestel, de rest nergens kwijt kan ik de opslag. Het worden er dan te veel. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd netjes te woord gestaan gedurende het gesprek. De medewerkers weten duidelijk waar ze het over hebben, en weten mijn vragen te beantwoorden. grote-mok-bedrukkenSuper bedrijf! Wat fijn dat ze met alles rekening houden, en dat er zoveel mogelijk is. Ze zijn zeer behulpzaam en begripvol. Op dit moment kan ik me geen beter bedrijf voorstellen dan zij. Ik ga ze dan ook zeker aanraden bij vrienden, familie en collega’s.