Een krachtige game pc i7 van Arctic Secrets

De opvolger van de Intel Core i5 processor is de Intel Core i7. De i5 is een quad-core processor die vier fysieke kernen bevat. De i7 processor maakt deze fysieke kernen virtueel tot een aantal van acht fysieke kernen. Daarnaast heeft een i7 processor een hogere snelheid per kern. Het voordeel hiervan is dat de multi-tasking van een pc met een i7 processor, bijvoorbeeld een game pc i7,  een stuk sneller en soepeler verloopt dan een pc met een i5 processor.

arctic

Een game pc i7 kan men tevens vergelijken met een AMD game pc. Net als een i7 processor beschikken De AMD processoren over een groot aantal kernen, deze zijn echter een stuk zwakker dan die van de Intel Core i7 Processor. Wanneer er op een game pc zwaardere games afgespeeld dienen te worden is een game pc i7 met zijn krachtige kernen dus in het voordeel. Naast krachtige kernen hebben zwaardere games in de meeste gevallen meer geheugen nodig. Ook dit is aanwezig in een game pc i7.

game-pc-behuizing

Dat fanatieke gamers voor een game pc i7 kiezen is dan ook niet onlogisch. Maar bij de keuze voor een i7 processor blijft het niet. Naast een processor komt er namelijk nog veel meer kijken; een videokaart en harde-schijven zijn hier voorbeelden van. Om de game pc i7 optimaal te laten passen bij zijn gebruiker kan het beste gekozen worden voor een pc die zelf samen te stellen is. Bij Arctic Secrets kan net als andere game pc modellen, de game pc i7 geheel op maat samengesteld worden. Dat het zelf samenstellen van een game pc een lastige klus is, is bekend. Arctic Secrets helpt daar graag mee, alle componenten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat er zonder problemen gegamed kan worden. Een game pc i7 met de juiste componenten waardoor het maximale eruit gehaald kan worden is altijd een goede keuze!