Geluk bij een ongeluk

Al drie jaar op rij gaan mijn twee dochters en ik met zijn drieën op vakantie naar Zeeland. Wat een prachtig plaatsje in Nederland is dit! Er is zoveel leuks te doen en te bezichtigen. We genieten van de mooie natuur, de cultuur en geschiedenis. In de avond kunnen mijn dochters zich prima vermaken in de gezellige barretjes of discotheken. Kortom, zat leuks te doen voor ons allemaal!

G - Veere haven

Mijn verzekering via www.fietsverzekering.nl

Afgelopen jaar namen wij onze fietsen mee naar Zeeland. Mijn dochters beide hun simpele opoefiets en ik mijn elektrische fiets omdat ik slecht ter been ben. Na twee dagen leek onze vakantie bijna in duigen te vallen. Mijn elektrische fiets was kapot gemaakt nadat we een dagje op een strand hadden vertoeft. We kwamen terug en mijn banden waren lek en mijn rem was los. Waarom iemand zomaar een fiets kapot maakt, dat is me nog steeds een raadsel.

Gelukkig ben ik verzekerd via www.fietsverzekering.nl dus nam ik daar contact mee op. De klantenservice medewerker attendeerde mij op mijn pechhulp garantie en gaf aan dat er binnen een uur een expert naar de bestemming kon komen. Wat een goede service! In een nabije strandtent zijn we een hapje gaan eten en na drie kwartier werd ik gebeld dat de fietsenmaker er was met zijn werkbus ingericht als mobiele werkplaats. We mochten tijdens de werkzaamheden in de strandtent wachten dus mijn dochter bracht de sleutel en kwam daarna weer terug. Al na een half uur werd ik gebeld dat mijn fiets gemaakt was en konden we terug naar ons vakantiehuisje vijf kilometer verderop. Dankzij mijn verzekering hebben we de rest van de vakantie heerlijk kunnen genieten. Echt een geluk bij een ongeluk!