Lekkere Pizza afhalen

Pizza afhalenNew York Pizza bestaat al een hele tijd. Ze beschikken over enorm veel pizza’s. Elke pizza die ik bij hun heb bestel is lekker. Vorige week was ik toevallig in de buurt en had ik erg zin in een pizza. Bij hun kan je ook een Pizza afhalen en daar heb ik zeker gebruik van gemaakt. Het is zo dat je bij het afhalen korting krijgt en dat is altijd leuk. Ben je toevallig in de buurt zou ik zeker langsgaan. Toen ik een bestelling afnam zei de mevrouw aan de kassa dat de large pizza’s met Italiaanse bodem afgeprijsd was. Ik heb er toen gelijk twee genomen. Ze waren maar zeventien euro terwijl je normaal gesproken veel meer kwijt bent.

 

 

De pizza was verrukkelijk. Pizza

Thuis heb ik de pizza opgegeten. De pizza was wederom erg lekker. Het korstje was lekker ingesmeerd met knoflookolie. Ik weet niet precies wat er allemaal inzit, maar het maakt de pizza verrukkelijk. Het is daarom ook echt een aanrader om een pizza bij hun te bestellen. Denk er ook aan dat een Pizza afhalen ook tot de mogelijkheid behoord. Vraag ook naar punten. Je kan door middel van punten korting krijgen in het vervolg.

Pizza online bestellen