Matrassen van 80 x 200 cm voor mijn kind

Matras van 80 x 200 cm worden niet heel erg veel aangeboden op het internet, omdat het best wel een afwijkende maat is. De meeste beginnen pas vanaf 90 cm. De reden waarom ik de wat kleinere maat wilde, was omdat wij best wel klein wonen. De kamer voor mijn dochtertje is niet heel erg groot. Als zij een heel groot bed neemt, dan is er bijna geen ruimte meer over speelgoed. Dat was natuurlijk geen optie voor mijn dochter, want zij vond het erg leuk om op de grond te spelen in haar eigen kamer. Het was best even zoeken naar de juiste maat, maar uiteindelijk kwam ik op een goede webshop terecht. Daar boden zij verschillende soorten varianten aan die allemaal gemaakt waren van een ander materiaal. Zij hadden allemaal andere specificaties zoals het ondersteunen of ventileren.

Matrassen 80 x 200 cm

Een unieke maat

De verschillende matrassen van 80 x 200 cm waren perfect voor in de kamer van mijn dochter. Het enige wat ik nog moest doen, was een variant kiezen die het beste bij haar paste. Na het lezen van alle productbeschrijvingen, wist ik welke ik zou gaan kiezen. De schuim versie was speciaal bedoelt voor kinderen en tieners. Omdat mijn dochter nog best wel jong was, zou zij nog heel erg lang met haar bed kunnen doen. Mijn keuze bleek ook nog eens de goedkoopste versie te zijn. Binnen enkele dagen na mijn bestelling, werd er een groot pakket bezorgt bij ons thuis. Mijn dochtertje sliep die avond voor het eerst een in echt groot bed.

Matrassen 80 x 200 cm