Nike air max 1 gekocht bij The Sneaker

Ik heb een paar Nike air max 1 gekocht en ik ben er onwijs blij mee! Ik had de Nike air max 1 al langere tijd op het oog en ik ben dan ook erg blij dat ik ze eindelijk in mijn maat heb kunnen bestellen. Ik heb ze besteld bij The Sneaker, zeker een aanrader om daar eens een kijkje te nemen. Ze hebben alle maten vrijwel altijd op voorraad, en daar werd ik natuurlijk erg blij van. Zeker een top site!

the snekaer 2

Super tevreden

Ik kende de website al en had er ook al wel eens iets besteld. Ik wist hoe het werkt en daardoor ging het bestellen erg makkelijk. Ik ben zeker van mening dat het een goede website is aangezien het erg duidelijk werkt en je daardoor dus niet de hele tijd aan het zoeken bent. Ook hebben ze altijd bijna alle maten wel; op voorraad. Dit vind ik erg fijn aangezien ik maat 38 heb en deze maat vrijwel nooit op voorraad is. Ik vind dit altijd erg vervelend. Bij The Sneaker heb ik hier nog nooit last van gehad dus dat was super fijn. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe schoenen en ik denk dan ook zeker dat het een goede aankoop is geweest. Ik ben helemaal fan en kan zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van The Sneaker. Neem vandaag nog een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod en de lage prijzen, ik ben fan!the sneaker 3