Richtkijker van topkwaliteit koop je bij airsoft winkel Shogun!

Bent u op zoek naar een richter voor uw airsoft wapen? airsoft winkel Shogun is de beste partner als het gaat om verkopen van materialen voor het airsoften. Een richtkijker is belangrijk wanneer u aan het airsoften bent. Het hebben van een richtkijker op uw airsoft wapen zorg voor precisie wanneer u aan het vuren bent op uw tegenstander. Airsoft winkel Shogun heeft alles wat komt kijken bij het airsoften. We verkopen producten zoals helmen, verrekijkers, airsoft wapens en brillen. Het kan soms moeilijk zijn om juiste benodigdheden te vinden voor het airsoften. Onze specialisten staan klaar om u met elke vraag van dienst te zijn. Wij kunnen u perfect adviseren met vinden van de juiste materialen!

Waar is een richtkijker voor?

Een richtkijker is een hulpmiddel bestaande uit een stuk optiek met beeld vergrotende eigenschappen. Met de richtkijker bent u in staat om het doel op langere afstand in beeld te brengen. Met name in de jacht is een richtkijker een must have.

Soorten kruisen

Richtkijkers hebben verschillende soorten kruisen de belangrijkste zijn; Draadkruis, MilDot en Circle Dot. Deze drie belangrijkste kruisen zijn er ook weer in heel veel varianten. Zo is bijvoorbeeld het draadkruis in een dunne lijn variant om ervoor te zorgen dat de middenstip van het doel niet bedekt wordt. Het standaard kruis heeft weer als voordeel dat de lijnen van het kruis beter zichtbaar zijn. Het Mil Dot kruis is de laatste jaren de meest gekozen variant.