Tape met logo van Bedruktetapefabriek.nl bestellen

Als organisatie kan het bestellen van rollen tape met logo van Bedruktetapefabriek.nl het overwegen waard zijn. Door pakketjes voortaan met je eigen rollen tape dicht te plakken, maak je deze persoonlijker. Dit kan de band met een klant versterken! Bij deze online organisatie zijn de mogelijkheden enorm, wanneer je een rol tape met bedrukking wilt bestellen. Zo kun je de rol met je logo volledig in de stijl van je organisatie laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor de huiskleur als achtergrond, met daarop een zwart logo van je organisatie. Een alternatief is een witte rol tape, met daarop een gekleurd logo! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het logo voor op de rol met tape kan aangeleverd worden als PDF-, AI- en EPS-bestand. Na het aanleveren van het logo zal Bedruktetapefabriek.nl een werktekening voor je ontwikkelen. Deze werktekening geeft een goed beeld van de uiteindelijke bedrukking van de rollen tape. Ben je tevreden? Laat de productie dan direct van start gaan!

Voordelen van de tape van Bedruktetapefabriek.nl

Rollen tape met logo bestellen bij Bedruktetapefabriek.nl biedt je verschillende voordelen. Niet alleen is de service van deze organisatie erg uitgebreid. Ook profiteer je van scherpe tarieven voor rollen tape met logo. Niet onbelangrijk is de hoge kwaliteit van de tape. De tape blijft doorgaans zeer goed aan het karton van je verpakking gehecht. Dit maakt dat het tape nog vastzit aan de verpakking, als deze aan een consument geleverd wordt. Het zou erg slordig zijn, als de tape al gedeeltelijk los zou zitten.