Vaarbewijs halen met een cursus van Vaarschool Nova

Een vaarbewijs halen doe je het beste met een cursus van Vaarschool Nova. De docenten die hier les geven,Vaarbewijs halenhebben enorm veel ervaringen verstand van de regels op het water. Zij willen deze kennis graag overbrengen aan de cursisten. Het feit dat ik altijd al een eigen bootje wilde hebben heeft ervoor gezorgd dat ik aan deze cursus heb deelgenomen. Afhankelijk welke boot of vaartuig je wilt gaan besturen, moet je hiervoor een vaarbewijs hebben. je kan de opleidingen apart gaan volgen, maar ook een combinatie van meerdere cursussen zijn hier mogelijk.

Momenteel hebben wij een aanbieding voor een combinatiecursus. Hier leer je de regels voor een vaarbewijs I en II. Wat ook erg leuk is om te doen is een luxe cursus te gaan volgen. Hierbij inbegrepen is een klein vaar bewijs I inclusief een overnachting  en ontbijt aan boord van de historische tjalk Hunnus in Antwerpen.

Vaarbewijs halen doe je snel en makkelijk bij Vaarschool Nova

Vaarbewijs halenBen jij ook van plan om een vaarbewijs te gaan halen, dan moet je eens op de website van Nova gaan kijken. Hier hebben zij zeer veel mogelijkheden en momenteel ook leuke aanbiedingen. Voor mij zit de cursus er inmiddels op en heb ik mijn bewijs op zak. Nu kan ik zelf met een bootje het water op en genieten van de natuur en de rust.

Dankzij de cursus die ik via Vaarschool Nova heb gevolgd ken ik nu de regels op het water. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat hier best wel veel bij kwam kijken. Het is niet even een paar dingen leren en je kan het water op. Veiligheid is zeer belangrijk voor jezelf, maar natuurlijk ook voor de andere passagiers op een boot. De docenten doen er alles aan om iedereen veilig het water op te laten gaan.